CFR Cluj-Steaua. Becali. Poate să intre și Dan Petrescu arbitru

Gigi Becali este nemulțumit de multitudinea de penalty-uri pe care le primește CFR Cluj, astfel reușind să se mențină pe primul loc. 

Becali a prefațat derby-ul cu CFR Cluj. 

"Nu ne pot bate niciodată. Nu cred că îşi mai permit arbitri să dea 11 metri aşa cum au dat în seara asta. Sunt 6 puncte, şi cu Craiova, şi cu Dinamo. Acum, şi în seara asta. Nici Dan Petrescu dacă era arbitru nu dădea 11 metri. Eu nu mai înţeleg nimic. Dar campioni nu vor fi niciodată, că nu au cum, că Dumnezeu nu doarme. Vor lua goluri prin minutul 92, vor lua goluri aiurea, pentru că Dumnezeu nu doarme la furăciunile astea. Nu se face aşa ceva", a declarat Becali, scrie DigiSport. 

Becali este convins că va câștiga la Cluj și cu un arbitraj ostil:

 "Nu mă tem, că probabil vor da arbitri FIFA, care nu-şi permit să-şi strice CV-ul. În plus, noi îi batem şi 11 contra 15. Poate să intre să arbitreze şi Dan Petrescu, că tot îi batem. E prea mare diferenţa de valoare. Dacă intră toţi să arbitreze şi ar da toţi câte un 11 metri, tot ratează şi tot îi batem. Atâta bătaie o să le dăm că nu or să facă faţă nici cu arbitri", a mai spus Becali.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel