CFR CLUJ, calificată în Europa League. Dan Petrescu: Avem o problemă faţă de sezonul trecut

Antrenorul Dan Petrecut a făcut declarații, joi seară, după ce CFR CLUJ s-a calificat pentru a doua oară consecutiv în grupele Europa League. 

Joi seară, după victoria cu gruparea finlandeză KuPS Kuopio (3-1), Dan Petrescu a spus că este „fantastic” că formația sa, CFR Cluj, s-a calificat din nou în grupele Europa League. 

„Ştiam că adversarul este foarte puternic, iar prima repriză eu spun că a fost una echilibrată. Au avut şi ei, şi noi ocazii. Din fericire, noi am marcat primii. Am controlat jocul abia de la 3-0, iar pe final am primit acel gol care m-a deranjat. Dar ne-am calificat pentru a doua oară consecutiv în grupe şi e ceva fantastic. Până la urmă munca m-a răsplătit pe mine şi pe jucători. Aşa că azi s-a jucat mai mult pe minge lungă şi pe mingea a doua şi aici am fost avantajaţi. Eu înainte de joc mă temeam că jucătorii nu vor înţelege mesajul meu. Pentru că eu studiez foarte bine jocul adversarilor, fac foarte multe şedinţe video”, a spus Dan Petrescu la Digi Sport. 

În grupele Europa League, Petrescu și-ar dori „echipe din Anglia şi Italia, să jucăm cu echipe bune, să arătăm ce putem. Sper să nu fie deplasări lungi. Vreau să facem iar istorie, să facem meciuri bune şi, de ce nu, să ne calificăm mai departe din grupă”.

Până duminică, la încheierea perioadei de transferuri, tehnicianul speră că echipa va mai „adopta” 3 jucători.

În momentul de faţă avem o problemă faţă de sezonul trecut, nu mai avem acel lot numeros şi mai sunt doar 3 zile pentru transferuri. Fac acest apel şi sper din tot sufletul ca până duminică să mai aducem 2-3 jucători. Pentru că nu cred că vom reuşi să facem faţă pe ambele fronturi. Aşa că îmi doresc încă 3 jucători până duminică. Iar ăsta nu e un reproş la adresa conducerii, nu. Eu nu am nimic cu conducerea, comunicăm bine, nu avem nicio problemă. Cu patronul vorbesc mereu, el ştie doleanţele mele. Eu îl înţeleg şi pe el, el mă înţelege pe mine. Ştiu că nu e uşor să găsim jucători buni liberi care să facă faţă la CFR”, a mai spus Petrescu, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel