CFR Cluj - Astana. Petrescu speră la o minune: Cel mai greu meci de când sunt aici

CFR Cluj joacă azi de la ora 21 cu Astana, returul în fazele preliminare ale Champions League, după ce partida tur a fost pierdută de campioana României cu 0-1. Dan Petrescu consideră că acesta e cel mai greu meci de când e la CFR.

Antrenorul lui CFR Cluj și-a analizat adversarii și a ajuns la o concluzie:

"Pentru mine personal e cel mai greu meci oficial de când sunt la CFR Cluj. Asta datorită faptului că e Champions League şi că este cel mai bun adversar pe care l-am întâlnit într-un meci oficial de când sunt eu antrenor la CFR. Cu tot respectul pentru Steaua, Dinamo, Viitorul, Craiova..., nu se compară cu Astana în niciun caz. Deci, va fi cel mai greu meci de când sunt eu la CFR, meci oficial.

N-au nicio problemă de lot, n-au niciun accidentat, au jucat 20 de meciuri oficiale, noi am jucat doar două. Plus valoarea jucătorilor, individual. Sunt 16 jucători internaţionali şi cinci ani la rând în grupele Champions League şi Europa League, o echipă cu mare experienţă, o să-i vedeţi pe viu, pentru că la televizor nu cred că v-aţi dat seama toţi şi apoi o să-mi spuneţi dacă am avut dreptate. Într-adevăr, e cea mai bună echipă pe care eu am întâlnit-o de când eu sunt antrenor la CFR", a precizat Dan Petrescu, potrivit Digi Sport.

Partida dintre CFR Cluj și Astana va avea loc azi de la ora 21:00. Meciul va fi transmis pe Digi Sport 1, dar și în format live text pe WWW.DCNEWS.RO.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel