Cea mai vârstnică persoană din Europa s-a vindicat de Covid-19. Are 117 ani și este călugăriță

Foto cu caracter ilustrativ Pexels
Foto cu caracter ilustrativ Pexels

Cea vârstnică persoană din Europa, o călugăriţa franceză, s-a vindecat de COVID-19.

Cea mai vârstnică persoană din Europa, călugărița franceză Sora Andre, a supraviețuit bolii COVID-19. Va sărbători săptămâna aceasta împlinirea a 117 ani, relatează Reuters.

Lucile Randon, care a luat numele de Sora Andre în anul 1994, atunci când a devenit călugăriță, a fost testată pozitiv la coronavirus în căminul de bătrâni din Toulon, sudul Franţei, în care locuieşte. Începând cu data de 16 ianuarie, ea a fost izolată de ceilalţi rezidenţi, însă nu a prezentat simptome de boală.

Întrebată dacă i-a fost teamă de COVID, Sora Andre a declarat pentru televiziunea franceză BFM: “Nu, nu m-am speriat pentru că nu mi-a fost teamă să mor... Sunt fericită că sunt cu voi, însă aş vrea să fiu altundeva - să mă alătur fratelui meu mai mare, bunicului şi bunicii mele”.

Sora Andre, care s-a născut la data de 11 februarie 1904, este a doua cea mai vârstnică persoană din lume, conform Gerontology Research Group’s (GRG). Cea mai vârstnică persoană din lume este japoneza Kane Tanaka, care a împlinit 118 ani la data de 2 ianuarie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel