Cea mai mare problemă a Guvernului Grindeanu

Tariceanu - Grindeanu - Dragnea
Tariceanu - Grindeanu - Dragnea

Liviu Dragnea consideră că problema cea mai mare a Guvernului este că nu comunică suficient măsurile care au fost adoptate şi cele pe care intenţionează să le implementeze.

”Este cea mai mare problemă a acestui Guvern - pe care eu cred că o vor rezolva în foarte scurt timp. Eu le-am transmis mereu, şi public le-am transmis, şi le spun şi acum, în această emisiune: să iasă, să comunice, într-un mod aşezat şi civilizat, măsurile pe care le iau, pentru că se iau multe măsuri (...) (În ce priveşte Oltchim, n.r.) Mihai Tudose, ministrul Economiei, trebuia să iasă şi măcar trebuie să iasă acum, zilele astea, să explice ce s-a întâmplat şi ce se va întâmpla acolo în continuare, pentru că este important. Ministrul Muncii trebuie să iasă, şi va ieşi, să spună care este conceptul pentru legea salarizării, pentru că eu cred că a terminat discuţiile cu toate sindicatele. Ministrul IMM-urilor trebuie să iasă să vorbească despre legea Start-up Nation, despre legea prevenţiei, la care lucrează mai mulţi oameni”, a precizat Liviu Dragnea pentru B1 TV.

Președintele PSD a subliniat că responsabilitatea comunicării nu trebuie să revină exclusiv premierului, care ”nu poate acoperi singur activitatea guvernamentală”. El a apreciat că nu este bine nici ca premierul să facă declaraţii zilnic, deoarece ”după două luni de zile se satură lumea de el”. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel