EXCLUSIV  Cea mai bună lună din 2024. Numerologul Romeo Popescu: E posibil să-ți iasă totul dacă știi ce vrei / video

Romeo Popescu
Romeo Popescu

Cum va fi anul 2024? Aflăm de la numerologul Romeo Popescu.

Numerologul Romeo Popescu a fost invitat la DC News și DC News TV în emisiunea „Ce se întâmplă?” cu Răzvan Dumitrescu.

Se vor crea alianțe, se vor distruge alianțe, vor fi fluctuații financiare, mari falimente și mari îmbogățiri

Întrebat dacă va fi un an cu zguduieli și cu crize, numerologul a zis: „Este un an financiar destul de puternic. Vor fi foarte multe provocări din punct de vedere financiar și din punct de vedere relațional. Se vor crea alianțe, se vor distruge alianțe, vor fi fluctuații financiare, mari falimente și mari îmbogățiri. Este anul justițiarului. Se face dreptate în 2024. Se face justiție”.

„Vor fi și mișcări sociale în anumite zone ale globului. Mișcările sociale vor influența anumite decizii. Acele mișcări sociale vor fi de bun augur pentru a influența anumite decizii. Anumite familii de interese vor putea să manipuleze, vor putea să coordoneze diferite mase mari de oameni. Sunt pregătite anumite „revoluții”. Pregătirea lor va începe din ianuarie-februarie și le vom vedea mai încolo”, a mai spus Romeo Popescu.

Cea mai bună lună din anul 2024

„Ianuarie va fi o lună destul de incisivă, destul de hotărâtă. Nu vom mai sta mult pe gânduri. După Revelion, începem în forță. Vom vedea diferite mișcări sociale încă de la începutul anului. Ianuarie și februarie sunt aspectate sub elementul foc. Elementul foc se va simți anul acesta”, a mai zis numerologul.

„În ianuarie vrem schimbarea, în februarie vrem identitate pe ideea „noi și ai noștri”. Martie este o lună destul de confuză. Va fi o confuzie atât de mare pe toate planurile încât chiar o să ne enerveze. Va fi o stare de nemulțumire, angoasă, incertitudine. Așa vom simți în martie. În aprilie ne liniștim. Este o lună foarte bună a acestui an. Dacă știi ce vrei de la viață - și la nivel micro, și la nivel macro, este posibil orice. Este luna în care este posibil să-ți iasă totul dacă știi ce vrei.

Aprilie 2024 este cea mai bună lună din an. După trei luni de agitație, vine aprilie și ne liniștește. Vine cu succes pentru cei care au avut nădejde. Și luna mai este așezată, o lună foarte bună, vom vedea multă hotărâre, muncă și claritate. Este o lună foarte mentală, o lună în care vom vedea lucruri concrete și promisiuni concrete care se vor realiza”, a adăugat Romeo Popescu.

„Iunie este o lună destul de agitată. Este luna libertății. Vor fi foarte multe dorințe umane, populare de a ieși din cutume, de a ieși din vechile obiceiuri, de a schimba ceva. Este o lună în care oamenii vor să schimbe total lucrurile, vor să iasă dintr-o structură strictă. Vei vedea societăți unde credeai că este liniște și, dintr-o dată, vor sări. Oamenii se pot sufoca și de bine. Vor fi dorințe de a ieși din obișnuit”, a subliniat numerologul.

„În iulie, unii oameni vor pierde foarte mulți bani, iar alții vor câștiga foarte mulți bani”, a adăugat Romeo Popescu.

Vedeți mai multe aici:

CITEȘTE ȘI: Horoscop 1 - 7 ianuarie 2024. Voropchievici, despre o zodie: Protecție foarte puternică! - https://www.dcnews.ro/horoscop-1-7-ianuarie-2024-voropchievici-despre-o-zodie-protectie-foarte-puternica_943687.html

CITEȘTE ȘI: Trucul tradițional japonez pentru a nu ne îngrășa de Revelion 2024. Stă în spatele longevității - https://www.dcnews.ro/trucul-traditional-japonez-pentru-a-nu-ne-ingrasa-de-revelion-2024-sta-in-spatele-longevitatii_943600.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel