Ce trebuie să faci dacă te arzi cu fierul de călcat. Sfaturi vitale. Nu le ignora!

Ema Apostu / 13 iun 2019 / 13:08 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Ce trebuie să faci dacă te arzi cu fierul de călcat. Tu știi ce trebuie să faci dacă te arzi cu fierul de călcat? Iată un set de sfaturi vitale.

Ce trebuie să faci dacă te arzi cu fierul de călcat. În cazul oricărui tip de arsură, primul lucru pe care e bine să-l faci este să scufunzi partea arsă în apă rece. Este sfatul Dr. Álvaro González Miranda, specialist în chirurgie plastică și arsuri. Apa rece calmează usturimea, scrie avantaje.ro.

Ce trebuie să faci dacă te arzi cu fierul de călcat. Dacă nu s-a distrus pielea, se poate aplica o cremă hidratantă obișnuită. Rehidratarea țesutului ajută la calmarea usturimii, dar și la vindecare. De asemenea, există produse pe bază de aloe vera, sub formă de unguente, sau sub formă de gel. Cea mai eficientă est chiar seva, direct din frunză.

Ce trebuie să faci dacă te arzi cu fierul de călcat. lbușul de ou te poate ajuta și el. După ungerea zonei, îl pui într-o ceașcă, la frigider. Când albușul se usucă, reaplici.

Ce trebuie să faci dacă te arzi cu fierul de călcat. Compresa sterilă este bună pentru a proteja locul de atingere și de traumatisme ulterioare. Însă numai dacă pielea a rămas la locul ei. Dacă nu, aplică compresa fără s-o apeși și fixeaz-o provizoriu cu leucoplast doar pe margini. 


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26