Ce spune soţia taximetristului violat de Luminiţa Perijoc

taximtrsit
taximtrsit

Taximetristul Nicolae Stan violat de Luminița Perijoc rememorează clipele petrecute în apartamentul femeii. El susţine că femeia s-a năpustit asupra lui şi i-a cerut, sub ameninţarea cuţitului, să îi facă sex oral. Stan a precizat că ar fi putut să pună mâna pe un scaun şi să se apere, dar nu l-ar mai fi crezut nimeni că a fost violat. Taximetristul susţine că soţia l-a înţeles şi îl sprijină în acest caz.

Taximetristul spune că a rămas traumatizat după toată povestea. "Ţin să spun că soţia mai pune aşa mâna pe mine, parcă tot tresar, nu ştiu, o să-mi fie greu până revin. Mulţumesc soţiei mele, ea m-a înţeles", ne-a mai povestit tulceanul.

"După ce a scos cutitul am încercat să vorbesc ceva cu ea. Lasa-ma sa fac un dus, facem ceva normal, stai linistita. Dar cand mi-a tras pantalonii jos si mi-a vazut barbatia parca a innebunit, a dat diavolul peste ea, nu mai puteai sa vorbesti nimic cu ea. M-am speriat, am vazut si eu niste faze, filme cu femei care ucid barbati, am zis ca fac ce vrea sufletelul tau numai lasa cutitul ala", a spus Nicolae Stan.

Taximetristul şi-a amintit la ce chinuri a fost supus de Luminiţa. "M-a pus sa-i fac sex oral, m-a dus in dormitor, m-a trantit pe pat si dupa 15 minute de chin, n-am avut nimic in erectie. Atunci i-am cerut iar voie sa ma duc la dus, si dupa aia sa facem dragoste cum trebuie. Ea s-a dat jos din pat sa puna o manea pe laptop, am fugit spre usa, am invartit cheia sa ies, dar ea a venit din spate, mi-a dat cu cutitul, m-a ranit la mana si mi-a dat si in cap", a explicat el. "Mi-a mai dat o lovitura si mi-a zis "Ţi-am spus ca nu glumesc"...Am impins-o in perete si am fugit in bucatarie", a completat bărbatul agresat sexual.

Cu uşa blocată, plin de sânge şi tremurând de frică, taximetristul Nicu a reuşit să apeleze serviciul de urgenţă. Luminiţa Perijoc a fost agresivă şi cu poliţiştii. "Ea a deschis usa total dezbracata, cu politia la usa si cu cutitul in mana. În timp ce vorbeam cu agentul, ea striga la mine "Iubi, iubire vino încoace, că eu nu am treabă cu ei". La un moment dat, au pus mâna pe ea, de abia o ţineau patru agenţi, urla ziceai că e demonizată. Ea tot striga la mine să mă întorc. "Iubire, salvează-mă de bandiţi!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel