Ce se întâmplă dacă presari scorțișoară pe plantele din casă. Trucul ieftin care te salvează!

Ce se întâmplă dacă presari scorțișoară pe plantele din casă. Trucul care te salvează! Scorțișoara poate fi un aliat de nădejde în grădină. Iată cum o poți utiliza.

Scorțișoara îndepărtează insectele. O poţi adăuga în jurul plantelor. Acest condiment ajută şi la creșterea plantelor. Dacă vrei să plantezi butași, nu utiliza chimicale pentru a stimula hormonii de înrădăcinare. Aplică pudră de scorțișoară pe tijele răsadurilor, potrivit ştiri.magazinuldecase.ro.

Pentru a preveni infectarea seminţelor cu fungi sau bacterii periculoase din sol, presară scorțișoară pe pământ. De asemenea, scorțișoara vindecă plantele rupte. În cazul în care ai tăiat în exces frunzele, poți aplica pudră de scorțișoară. Previne dezvoltarea bolilor, vindecând natural plantele.

Scorţişoara are şi rolul de a alunga dăunătorii de pe plantele din casă. Tot ce trebuie să faci este să presari scorţişoara pe sol. De asemenea, dacă observi urme de mucegai sau de ciuperci pe plantele tale, presară puțină scorțișoară măcinată pentru a preveni dezvoltarea și reproducerea acestor organisme nocive.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel