Cum a înjurat Ponta la Confruntarea Greilor. Aroganța lui Badea din final- VIDEO

confruntarea-greilor-3
confruntarea-greilor-3

Sâmbătă, ora 16:00, Sala Rapid. Mircea Badea și Victor Ciutacu au amorsat competiția în scop caritabil. Dincolo ce s-a văzut la televizor și ce a apărut în fotografii, la meci au existat și scurte momente în care cei prezenți pe teren s-au lăsat luați de valul competiției.

Mircea Badea s-a manifestat efervescent atunci când pasele nu duceau la marcarea de puncte. Gesturile lui au fost anticipative, întrucât echipa sa a pierdut la diferență de doar un punct.

În cealaltă echipă, Victor Ciutacu nu a putut juca în toate cele patru sferturi. Prezentatorul emisiunii "Vorbe grele" a început antrenamentele cu doar două zile înainte de eveniment, astfel că febra musculară i-a venit de hac. La jumătatea meciului, Ciutacu s-a accidentat și a trebuit să se retragă.

Referindu-se la modul în care a jucat Ciutacu, Mircea Badea a comentat în stilul caracteristic: "Ciutacu se lua mai mult după sunet(...) Omu bătea mingea, alerga, era pe treabă. Mai mult decât atât, Ciutacu dădea și la coș".

În schimb, premierul României, care s-a aflat în echipa lui Ciutacu, a jucat până la finalul meciului, demonstrând o bună condiție fizică. Faptul că Victor Ponta a jucat baschet mai mulți ani nu a trecut nesesizat. Mircea Badea a apreciat că premierul "a jucat chiar foarte bine".

Deși a zâmbit permanent, în plină competiție, Ponta s-a enervat pentru că a fost faultat de două ori la rând și a scăpat o expresie mai puțin ortodoxă: ”dă-o dracului de treabă!”.

În urma evenimentului caritabil desfășurat cu casa închisă, au fost strânși 4.750 de euro pentru programul YouthBank, și anume pentru susținerea proiectelor de responsabilizare ale liceenilor din București .

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel