Ce miniștri sunt pe făraș. Numele miniștrilor care ar putea fi remaniați - Surse

Premierul Victor Ponta pregătește o remaniere, ca urmare în mass media au început să fie lansate scenarii privind lista miniștrilor aflați ”pe fărăș”.

În primul rând, ar urma să fie schimbați miniștrii delegați. Mediafax a mai vehiculat numele a trei miniștri, de la Finanțe, Educație și Economie. Informațiile ar veni pe surse confidențiale, scrie Mediafax. Ipoteza Madiafax este greșită cel puțin în ceea ce-l privește pe ministrul Economiei, Constantin Niță. Din surse apropiate Palatului Victoria, nici nu s-a pus problema schimbării lui Niță. Minsitrul Economiei a avut un rol cheie în negocierile cu investitorii chinezi, iar proiectele pe care le-a angajat sunt vitale în relansarea industriei. Nici din punct de vedere politic nu este oportună o schimbare la acesdt portofoliu, Constantin Niță fiind un lider important în PSD.

Ioana Petrescu, însă, a dezamăgit la Minsiterul Finanțelor, fiind incapabilă să gestioneze comunicarea publică, într-o poziție cheie. Remus Pricopie, ministru al Educației, este contestat din cauza unor scandaluri legate de manuale.

Potrivit Mediafax, ar urma să fie remaniați și Mihnea Costoiu (ministru delegat pentru Cercetare), Bogdan Stanoevici (ministru delegat pentru Românii de pretutindeni), dar şi alţi miniştri delegaţi, cu scopul de a comasa ministerele.

Surse parlamentare au mai spus pentru Mediafax că premierul Victor Ponta i-ar fi promis liderului PLR, Călin Popescu-Tăriceanu, două posturi de miniştri în viitorul Guvern, unul dintre acestea fiind portofoliul Finanţelor.  Sursele citate au mai arătat că vicepremierii actuali vor fi menţinuţi şi în viitorul Cabinet.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel