Ce mănâncă Liviu Dragnea în fiecare zi

Liviu Dragnea mănâncă în fiecare zi o eugenie: Am şi în maşină, şi în birou, şi acasă.

Preşedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a mărturisit luni că mănâncă în fiecare zi câte o eugenie şi că păstrează astfel de biscuiţi în maşină, în birou, dar şi acasă.

'Da, sunt cu eugeniile de când eram mic şi mănânc eugenii de Boromir - uite, ca să mă şi critice... - pentru că sunt singurii care fac eugeniile ca atunci când eram mic. Am spus-o şi pe asta', a precizat Liviu Dragnea.

Atenţionat de un jurnalist că ar fi toxică umplutura eugeniilor, Dragnea a spus: 'Aia nu e toxică, dar mănânc una pe zi, maxim. În fiecare zi. Am şi în maşină, şi în birou, şi acasă'.

[citeste si]

Declaraţia a fost făcută după CExXN al PSD de luni, cand liderul social democraţilor a anunţat că "S-a luat decizia privind organizarea de alegeri pentru președinte-executiv și secretar general, am adoptat o propunere de modificare a statutului ca secretarul-general să fie ales de Congres și pentru vicepreședinți. S-a adoptat modul cum să fie constituit BPN-ul, anume câte doi vicepreședinți pe fiecare regiuni, pentru a avea o reprezentare completă și echilibrată pe tot teritoriul țării și s-a votat și paritatea bărbați - femei." a spus Liviu Dragnea, după CExN al PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel