CONGRES PSD. Chirieac: Sunt lupte incredibile. Pornește cu prima șansă

Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit despre Congresul PSD de sâmbătă.

Într-o intervenție la România TV, Bogdan Chirieac a discutat despre ”lupte grele” din PSD în prag de Congres. Analistul politic a arătat că din acest punct de vedere PSD este un partid viu, făcând o comparație cu situația din PNL.

„Asta înseamnă să ai un partid autentic, un partid viu. Pe vremea lui Crin Antonescu în PNL erau lupte și acolo. Partidul era viu, exista. Acum PNL-ul este o placă de mormânt cenușie.

În PSD care este un partid viu în acest moment, avem niște lupte incredibile, deși nu te aștepți ca la un partid aflat la guvernare să fie conflicte deschise. Înțeleg că se va candida, chiar împotriva voinței președintelui Liviu Dragnea, pentru diverse funcții, pentru funcția de președinte executiv, pentru funcțiile de vicepreședinți. Va fi o competiție”.

Întrebat dacă PSD a trecut peste ”hopul” Mihai Tudose, Bogdan Chirieac a precizat că, deși Tudose s-a pus la judecata partidului, acesta va fi trecut pe linie moartă. La fel cum se încearcă îndepărtarea lui Codrin Ștefănescu.

„Mihai Tudose nu va mai fi vicepreședinte, va fi trecut pe linie moartă deși atunci când i s-a cerut s-a retras din funcția de premier după ce s-a pus la judecata partidului”, a mai adăugat Bogdan Chirieac.

Analistul politic spune că în cazul lui Codrin Ștefănescu se urmărește îndepărtarea lui, lucru nedrept, asta deoarece trecând peste caracterul coleric și vulcanic al lui Codrin Ștefănescu, acesta are în spate ani de luptă împotriva lui Traian Băsescu și a statului mafiot.

[citeste si]

Totodată, întrebat dacă Liviu Dragnea este slăbit, Bogdan Chirieac a spus că ”nu”, liderul PSD plecând cu prima șansă la Congresul de sâmbătă, cu toate că probabil o persoană sau două vor reuși să fie alese împotriva voinței sale.

„Ca lider de partid categoric este mai puternic decât Victor Ponta și Mircea Geoană”, a concluzionat Bogdan Chirieac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel