Ce înseamnă dacă visezi o persoană care a murit. Semnificația visului

Ce înseamnă dacă visezi o persoană care a murit. Semnificația visului. Ți s-a întâmplat și ție de mai multe ori să tot visezi o persoană care a decedat, apropiată de tine sau nu. Ar trebui să fii atent la semnificația acestui vis.

Ce înseamnă dacă visezi o persoană care a murit. Semnificația visului. În tradiţia populară, atunci când visezi că te întâlnești cu o persoană decedată, fie că vorbeşti cu ea sau o asculţi, înseamnă că vei primi veşti neaşteptate sau că vei avea parte de schimbări importante în viaţă.

Ce înseamnă dacă visezi o persoană care a murit. Semnificația visului. Interpretarea creştină, însă, te poate pune pe gânduri, deoarece spune că apariţia unui mort în vis înseamnă că acesta nu a găsit încă pacea, scrie divahair.ro.

Ce înseamnă dacă visezi o persoană care a murit. Semnificația visului


Ce înseamnă dacă visezi o persoană care a murit. Semnificația visului. În funcţie de circumstanţele în care apare mortul în vis, există mai multe interpretări.

Ce înseamnă dacă visezi o persoană care a murit. Semnificația visului. Dacă este în viaţă şi participă la acţiune ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat, însă fără a avea un rol principal, atunci visul este legat de un sentiment latent de dor al persoanei, care doare, fără a fi vorba, însă, de sentimente foarte tulburătoare sau intense.

Ce înseamnă dacă visezi o persoană care a murit. Semnificația visului. Dacă persoana decedată are un rol important în acţiunea din vis şi te străduieşti să o ajuţi, înseamnă că simţi că ai lăsat ceva nerezolvat între voi, atunci când era în viaţă.

Ce înseamnă dacă visezi o persoană care a murit. Semnificația visului. Dacă persoana decedată încearcă să te sfătuiască cu ceva, înseamnă că în viaţa reală ai nevoie de ghidare, protecţie şi confort. Poate că te simţi singură şi neputicioasa, iar acest aspect se reflecta în ceea ce visezi. Un astfel de vis, în care un spirit îţi arată calea, poate fi foarte reconfortant în perioadele dificile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel