EXCLUSIV  Ce au răspuns Viski și Rațiu de la MozaiQ întrebați dacă vor să adopte copii - video

DC News
DC News

Vlad Viski și Robert Rațiu sunt doi reprezentanți ai organizației MozaiQ care au vorbit într-un interviu pentru DC News depre problemele pe care le întâmpină minoritatea pe care o reprezintă.

Una dintre problemele cuplurilor gay este cea a copiilor. Cum se poate rezolva această situație ne-au povestit cei doi, întrebați fiiind dacă vor să adopte copii:

”Eu am un răspuns foarte simplu la această întrebare care apare de multe ori în spațiul public și uneori este instrumentalizată de anumite persoane. Astăzi, în România, persoane gay, persoane transgender, sunt părinți. Au copii pe care îi cresc, îi cresc bine, îi cresc la fel ca pe toți ceilalți copii. Există persoane care mai târziu în viață își fac un comming-out și față de familie ș.a.m.d. Așadar, această teamă nu este bazată pe o realitate pe de o parte, pentru că avem deja persoane care cresc copii, persoane LGBT, și pe de altă parte, principalele studii ale psihologilor, ale psihiatrilor ș.a.m.d. spun că nu există nicio diferență între un copil crescut într-o familie gay comparat cu un copil crescut într-o familie heterosexuală”, a declarat Vlad Viski.

Avem în România foarte mulți copii săraci care ar merita o oportunitate în viață. Să se dezvolte la adevărata lor valoare!” a completat el.

Tot interviul cu cei doi reprezentanți LGBT îl puteți asculta aici:

VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel