Ce a pățit Raluca Turcan după ce a zis că verii ei au murit de Covid-19. Răzvan Dumitrescu: NU pot să cred!

Vicepremierul Raluca Turcan, invitată Digi 24, a mărturisit că doi verișori ai săi au murit după ce au fost diagnosticați cu Covid-19.

Jurnalistul Răzvan Dumitrescu a criticat valul de ură care s-a revărsat asupra ei după ce aceasta a făcut devzăluirea dureroasă.

”Multi nu o plac pe Raluca Turcan. E criticabila actiunea ei politica.  E de respins demagogia discursului sau! Puteti sa nu fiti de acord cu ce spune si cu felul in care se exprima, de multe ori pe langa limba romana... Nu va obliga nimeni s-o laudati, s-o acceptati ca om politic sau sa o votati.


Mi se pare normal sa-i amendam excesele, devierile intentionate de la subiect din discursul politic, actiunea politica in masura in care aceasta este nociva. Pana aici totul este normal.


Dar, oameni buni...


Nu pot sa cred ca in noi nu mai exista compasiune sau macar o minima prudenta publica atunci cand comentam pe marginea unei tragedii. Turcan a spus ca i-au murit doi verisori de COVID-19. M-am uitat pe comentariile de la postarea respectiva si va spun ca nu am mai vazut de mult timp atata ura.

Pe un astfel de subiect ma asteptam la mai multa retinere, chiar daca nu suportati acest personaj din motivele enumerate la inceputul textului. Intr-o perioada in care tensiunea, ura si dezbinarea au ajuns la cote incredibile, macar noi, in anumite momente, sa dam dovada de ceva retinere! Va multumesc pentru intelegere si pentru rabdarea de a citi pana la capat mesajul meu!”, a scris jurnalistul Răzvan Dumitrescu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel