Cazinou Constanța. Încep lucrările de restaurare. Ministrul Ștefan a anunțat data

Cazinoul din Constanța
Cazinoul din Constanța

Mnistrul Ion Ștefan anunță că în câteva zile va da ordinul de începere a lucrărilor la Cazinoul din Constanţa.

Ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei, Ion Ştefan, a anunţat, luni, că până pe data de 15 aprilie, cel târziu, va fi dat ordinul începere a lucrărilor la Cazinoul din Constanţa, în condiţiile în care MLPDA a obţinut autorizaţia de construire.

"Am obţinut autorizaţia de construire a Cazinoului din Constanţa, aşa cum ne-am angajat, pe data de 15 aprilie vom da, cel mai târziu, ordinul de începere a acestor lucrări. Deci, noi, cei de la Ministerul Lucrărilor Publice ne ţinem de investiţiile programate şi de termenele propuse. Aşa cum am spus şi în şedinţa trecută, avem şi finanţare şi vom continua lucrările", a declarat Ştefan, la începutul şedinţei de Guvern.

Banii și proiectul există

El a precizat că autorizaţia de construire a fost obţinută vinerea trecută, iar luni s-a plătit taxa la Inspectoratul de Stat în Construcţii.

"Nu mai avem semne de întrebare, vom reconstrui Cazinoul Constanţa, avem finanţare, avem bani, avem proiectul, ne ţinem de termen, vom finaliza aşa cum ne-am angajat", a completat Ştefan.

"Ar fi un lucru foarte frumos pentru Constanţa să reuşim noi, practic, restaurarea şi reabilitarea Cazinoului din Constanţa, care e o clădire emblematică şi care, într-adevăr, este extrem de importantă pentru Constanţa", a afirmat premierul Ludovic Orban.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel