EXCLUSIV  Cât de bune sunt măştile şi vizierele de plastic? Medicul Ciuhodaru: ATENȚIE! Asta e singura barieră aproape 100% sigură

Medicul Tudor Ciuhodaru a vorbit, pentru cititorii DC News, despre eficienţa măştilor din plastic pentru nas şi gură care au apărut recent pe piaţă şi sunt folosite de tot mai mulţi oameni.

Medicul Tudor Ciuhodaru a vorbit, pentru DC News, despre tipurile de măşti şi viziere existente pe piaţă la ora actuală, afirmând că acestea asigură o barieră de protecţie, însă nu sunt 100% sigure. Ciuhodaru subliniază faptul că testarea şi realizarea de anchete epidemiologice pentru depistarea celor infectaţi sunt cele mai bune metode de a lupta cu coronavirusul.

"Trebuie să plecăm de la principiul că existenţa unei bariere fizice este mai bună decât nicio barieră. Adică sunt OK. Singura barieră aproape de 100% ca şi eficienţă este masca FPP 3, fără discuţie.

Ca o paranteză, trebuie subliniat faptul că nimic nu este sută la sută sigur atunci când vine vorba despre echipamente medicale. Credeţi cumva că toţi colegii mei care s-au îmbolnăvit nu le-au purtat cum trebuie? Cel mai sigur mod să nu te infectezi cu coronavirus este să nu intri în contact cu purtătorul, dar pentru asta trebuie făcute anchete epidemiologice serioase şi să facem testări. Pentru că altfel e imposibil să îi detectezi pe cei care poartă acest virus", a explicat Tudor Ciuhodaru. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel