Câștigător finală "Chefi la Cuțite". Cine a luat marele premiu

Câștigător finală "Chefi la Cuțite". Cine a luat marele premiu. În această seară, la Antena 1, sezonul special Chefi la cuţite, dedicat familiilor îşi desemnează câştigãtorul.

Familia Băițoi, în tunici galbene, alături de Chef Florin Dumitrescu, a câștigat sezonul special "Chefi la Cuțite" și cei 10.000 de euro!

- Ceartă între surorile Crudu, în finală. Ana Crudu o acuză pe Daniela Crudu: "Ea face poze. Mă face să plâng de nervi!". Pentru a câștiga concursul culinar echipa a trebuit să pregătească un preparat "Fine Dining", iar la un moment dat Ana Crudu a realizat că e singura care gătește

Familia Crudu, în tunici roșii, și familia Băițoi, în tunici galbene sunt cele două echipe care luptă în ultima probă din finala sezonului Chefi la cuțite destinat familiilor. Pentru a câștiga concursul culinar, ambele trebuie să pregătească un "Fine Dining" de 10.000 de euro.

__________________________________________________________________________________________

Câștigător finală "Chefi la Cuțite". Vedete, foști concurenți, juniori pasionați de gătit sau oameni în vârstă cu experiență în bucătărie, toți şi-au încercat norocul în etapa audițiilor, însã doar trei familii formate din câte 4 membri au avut ocazia sã ajungã în marea finalã şi sã îşi dispute trofeul şi premiul de 10.000 de euro.

Câștigător finală "Chefi la Cuțite". Marea finalã va puncta şi o premierã absolutã în ceea ce îl priveşte pe chef Sorin Bontea: campion al trofeelor câştigate pânã acum, chef Bontea nu are nicio echipã în finala de disearã.

Câștigător finală "Chefi la Cuțite". „Finala sezonului cu familii este specialã, iar echipele care intrã în lupta pentru titlu sunt foarte determinate. Deşi atmosfera din platou a fost mai relaxatã, comparativ cu sezoanele anterioare, rãzboiul final pentru premiul de 10.000 Euro va fi aprig.

Câștigător finală "Chefi la Cuțite". Atât chef Dumitrescu, cât şi chef Scãrlãtescu sunt hotãrâţi sã învingã, motiv pentru care îşi vor instrui taberele sã facã spectacol în farfurie. Cu toate cã este un sezon special, chefii îşi ascut cuţitele de acum, cãci lupta adevãratã va continua în toamnã, în cel mai nou sezon Chefi la cuţite!", a dezlãluit prezentatoarea emisiunii, Gina Pistol.

Rămâneți pe DCNews pentru a afla cine a câștigat sezonul special Chefi la cuţite, dedicat familiilor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel