Cartofi la tigaie cu mărar și usturoi. Rețeta de post de care nu te mai saturi

Cartofi la tigaie cu mărar și usturoi. Rețeta de post de care nu te mai saturi. Dacă ești deja în pană cu felurile de mâncare din post, îți oferim o idee. Cartofii la tigaie cu mărar și usturoi sunt delicioși. Iată cum se prepară

Ingrediente

1 kg de cartofi
ulei
2-3 căţei de usturoi tăiați felii
1 lingură de mărar
sare
piper

Cum se prepară

 

Cartofi la tigaie cu mărar și usturoi. Într-o oală, punem apa, cât să acopere cartofii, o linguriţă rasă de sare şi îi fierbem timp de 10 minute. Îi scurgem, îi clătim cu apă rece şi îi lăsăm să se răcească foarte bine, scrie pofta-buna.com. Îi curăţăm, îi tăiem cuburi de dimensiune potrivită, nu foarte mici. 

Cartofi la tigaie cu mărar și usturoi.Punem uleiul la încins într-o tigaie. Adăugăm usturoiul, iar când uleiul s-a încins bine, adăugăm cartofii. Presărăm sare, piper şi aşteptăm să se rumenească frumos. Îi puteţi lăsa să se rumenească foarte bine pe toate părţile.

Cartofi la tigaie cu mărar și usturoi.Stingem focul, adăugăm mărarul tăiat mărunt deasupra şi îi putem scoate pe platou.

Vezi și: Ciulama de ciuperci cu usturoi. Rețeta de post, gata în 30 de minute!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel