Ciulama de ciuperci cu usturoi. Rețeta de post, gata în 30 de minute!

Ema Apostu / 03 dec 2019 / 05:59 Salveaza PDF Comentarii

Ciulamaua de ciuperci cu usturoi este un deliciu, mai ales în post. Este gata în 30 de minute. Iată cum se prepară.

Pentru a prepara două porţii ai nevoie de: 500 grame ciuperci champignon, o ceapă, 2 căţei de usturoi, 2 linguri de făină, 50 ml ulei, pătrunjel, sare, piper.

Cum se prepară

Se taie ceapa mărunt şi se pune la călit. Când a devenit aurie, se adaugă ciupercile curăţate şi tăiate feliuţe, potrivit petitchef.ro. Se lasă pe foc să fiarbă în suc propriu, acoperind vasul cu un capac. Se adaugă făina, puţină apă cât să le acopere şi usturoiul tocat mărunt.

Se lasă pe foc să mai dea în clocot de câteva ori, apoi se opreşte focul. Se condimentează cu sare şi piper. Se serveşte fierbinte, ornată cu pătrunjel, alături de mămăligă.

Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26