Carmen Dan-Mihai Tudose, SCANDAL. Bogdan Chirieac: AICI trebuie să privim cu atenție

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a dovedit că nu l-a mințit pe premierul Mihai Tudose când a spus că nu a primit refuzul lui Cătălin Ioniță de preluare, interimar, a șefiei Poliției Române, ci, din contră, acceptul acestuia. Analistul politic Bogdan Chirieac a atras atenția asupra unei situații interesante. 

”Cred că doamna Carmen Dan nu a intenționat niciun moment să-l mintă pe prim-ministru. Dânsa avea declarația acelui om, chestorul Ioniță, după care s-a mai întâmplat ceva și aici cred că trebuie să privim cu atenție. Imediat ce a semnat declarația, din senin, toată divizia presă l-a făcut praf pe chestorul Ioniță. El nu e om politic, nu e jurnalist, nu e obișnuit cu atacurile în presă. (...) Atunci, dl Ioniță, în fața prim-ministrului a refuzat funcția. Cât de importantă este această funcție dacă s-a întrebuințat divizia presă ca să-i dea în cap lui Ioniță” a spus analistul politic Bogdan Chirieac, la Antena 3. 

[citeste si]

El a adăugat că ”în acest moment trebuie să se întâmple un fenomen simplu, atât de simplu și, totuși, atât de complicat: premierul și doamna Dan ar trebui să stea la discuție, la aceeași masă.” Analistul politic a precizat că problema este că modelul lui Traian Băsescu, de ”război cu toată lumea”, a fost preluat și-n interiorul PSD. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel