Chirieac, despre înțelegerea Dăncilă - Iohannis: Acest gen de speculații...

Carmen Dan
Carmen Dan

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat plecarea lui Carmen Dan de la Ministerul de Interne, în contextul alegerilor prezidențiale care se apropie.

Era oportună schimbarea ministrului de Interne, acum?

"Din punctul meu de vedere, nu era oportună schimbarea ministrului de Interne. În acelaşi timp, singura care are responsabilitate pentru soarta partidului este doamna Dăncilă, în dubla sa calitate de premier şi preşedinte PSD. Mai departe, că ar fi o înţelegere între doamna Dăncilă şi domnul Iohannis... Eu nu cred", a spus analistul politic Bogdan Chirieac.

"Este o speculaţie"

Cât despre coincidenţa legată de plecarea celor doi miniştri, de Interne şi de Externe, în contextul în care Klaus Iohannis nu îi mai dorea în Guvern, analistul politic a mai spus:

"Tocmai acest gen de speculaţii nu fac bine. Cei doi miniştri sunt în această situație. Sunt cei ceruţi pentru remaniere de Klaus Iohannis. Din cauza asta, spuneam că remanierea aceasta nu este binevenită, în acest moment, pentru PSD. Dar, repet, singura care poartă responsabilitatea acestor decizii este doamna Dăncilă, în calitatea sa, inclusiv, de preşedinte al partidului. Dar, într-adevăr, este o speculaţie care a fost făcută imediat".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel