Capatos, replică pentru George Burcea: Puteai să omori pe cineva. Poate trecea fiul meu prin faţa maşinii şi îl vedeai Pokemon

Dan Capatos i-a transmis un mesaj lui George Burcea, după ce acesta a scris o postare pe Facebook în care se revolta în fața celor care îl criticau, fiind prins drogat la volan.

Ieri, George Burcea a postat pe pagina sa de socializare un mesaj în care a vorbit despre separarea sa de Andreea Bălan, dar și despre episodul în care a fost prins drogat la volan. Actorul a avut replici acide pentru toți care l-au criticat, chiar și pentru Dan Capatos.

"Soarta lui George Burcea mă interesează aşa cum mă interesează soarta găinilor lui tata pe care nu are cum să le mai taie. Adică nu e interesant. Având în vedere că era o replică extrem de interesantă pe care i-a dat-o Andreei într-un rând... că el acuza oamenii... Bă! Vezi că te-au turnat ziariştii la Poliţie... A avut un moment şi a zis: Nu! Andreea! Dincolo de asta, care este cea mai dură parte din mesaj, zice că de ce vă interesează, că mi-am cumpărat din banii mei... Băi, nebunică! Te-au prins la volan (...) Când te prinde la volan, eşti mucles pe viaţă!", a spus Dan Capatos în emisiunea "Xtra Night Show", de la Antena 1, pe care o prezintă.

Vezi și: George Burcea, după ce a fost prins drogat la volan: Au fost informați de Andreea. Ea știa!

"Poate trecea fiul meu prin faţa maşinii..."

"Tu puteai să omori pe cineva. La modul real! Ce să vezi? Tocmai s-a întâmplat acum 3 luni! Unu drogat a omorât un alt om! Aşa că da, ne interesează! Poţi să tragi roabe de cocaină, dar mergi pe stradă! Avem exemplificarea la băiatul lui Gino! L-a băgat pe Gino în pământ cu momentul ăla...Poate trecea fiul meu prin faţa maşinii şi tu îl vedeai ca pe Pokemon! Ne interesează ca aceste controale să fie de sute de mii de ori mai dese", a mai spus prezentatorul tv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel