Câți miniștri vor mai pleca din Guvern. Răspunsul lui Cioloş

Premierul Dacian Cioloş a afirmat luni, la Iaşi, că nu ştie dacă va mai fi cazul sau nu ca şi alţi miniştrii să părăsească Executivul în perioada următoare, precizând că asemenea decizii se iau 'în funcţie de cum avansează lucrurile'.

Întrebat dacă vor mai fi miniştri care îşi vor depune mandatul în perioada următoare, Cioloş a răspuns că nu vrea să facă spectacol din astfel de situaţii, dar că în funcţie 'de cum avansează lucrurile' sau anumite priorităţi, vor mai fi luate astfel de decizii dacă va fi cazul.

'V-am mai spus şi atunci când eram tot presat să spun de remanieri că lucrurile astea, dacă e cazul, luăm decizia împreună cu miniştrii, eu nu vreau să fac spectacol din aceste lucruri. Apoi e vorba de măsuri pentru a eficientiza activitatea Guvernului. Cu tot respectul cuvenit oamenilor care la începutul mandatului, în noiembrie, şi-au asumat acest rol de ministru în acest cabinet, nu ştiu dacă va fi cazul sau nu. Acestea sunt decizii pe care le iau şi le luăm în discuţie cu oamenii şi în funcţie de cum avansează lucrurile, în funcţie de cum prioritizăm lucrurile. Acestea sunt decizii care vor veni firesc dacă va fi cazul. Dar nu fac remanieri de dragul remanierii sau a spectacolului', a spus şeful Guvernului.

Premierul Dacian Cioloş a acceptat luni demisia ministrului Fondurilor Europene Aura Carmen Răducu, urmând să facă în perioada imediat următoare o propunere pentru ocuparea acestui portofoliu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel