Bulai, previziune pentru Dragnea, după desemnarea Guvernului

Sociologul Alfred Bulai susține că perioada grea pentru guvernul propus de PSD și ALDE abia acum începe. Crede că una dintre vulnerabilitățile noilor miniștri este lipsa experienței în comunicarea publică. 

"Sentimentele sunt împărţite pentru că, din punctul meu de vedere, acest Guvern are, printr-un număr de miniştri, un anumit gen de vulnerabilitate importantă, în sensul în care majoritatea sunt foarte prost comunicatori publici", a declarat Alfred Bulai pentru Agerpres.

”Guvernul tehnocrat a avut această problemă permanent, că nu a ştiut să comunice public. Guvernul tehnocrat îşi putea permite să iasă public (...), Guvernul PSD nu poate să îşi permită acest lux. E foarte complicat ca un ministru să ia o decizie şi să vină cineva de la PSD să vorbească în numele lui. Trebuie să ai foarte buni comunicatori. Sunt două-trei-patru persoane, să zicem, din tot Guvernul care sunt buni comunicatori cu siguranţă. În rest, nu sunt oameni care să aibă abilităţi”, a subliniat sociologul.

"Din punctul ăsta de vedere, e o vulnerabilitate. Sigur că putem descoperi oameni noi în politică, asta e partea bună", a mai spus Alfred Bulai. 

Remanieri: Dragnea este foarte, foarte atent 

”Probabil că vom avea în acest an şi remanieri, din punctul meu de vedere. Şansa este destul de mare pentru că, cu siguranţă, domnul Dragnea este foarte, foarte atent la ceea ce se întâmplă, tocmai pentru că ştie că absolut toate problemele acestui Guvern, inclusiv cele de imagine, se vor sparge în capul său şi atunci, sigur că va fi foarte vigilent”, a declarat Bulai.

”Oamenii aceştia sunt din zona Dragnea, ca influenţă. Absolut toţi, cu excepţia celor de la ALDE, evident. Există alţi grei în PSD care vor taxa orice fel de derapaj. Perioada dificilă cu adevărat nu a fost campania electorală, abia acum urmează pentru Dragnea şi PSD, mai ales pentru Dragnea şi echipa sa”, a mai spus Alfred Bulai.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel