BPN al PNL, în şedință joi dimineața. Vîlceanu, întrebat dacă s-ar putea renunța la Cîțu-premier: E posibil orice

BPN al PNL, în jedință joi dimineața. Vîlceanu, întrebat dacă s-ar putea renunța la Cîțu-premier: E posibil orice / Foto: Facebook PNL
BPN al PNL, în jedință joi dimineața. Vîlceanu, întrebat dacă s-ar putea renunța la Cîțu-premier: E posibil orice / Foto: Facebook PNL

Dan Vîlceanu, a anunţat că liberalii vor avea, joi dimineaţă, o şedinţă a Biroului Permanent Naţional.

Secretarul general al PNL, Dan Vîlceanu, a anunţat că liberalii vor avea, joi dimineaţă, o şedinţă a Biroului Permanent Naţional în care vor decide "în consecinţă" cu privire la poziţia pe care o vor avea la consultările cu preşedintele Klaus Iohannis, subliniind însă că există deja o decizie a partidului de a-l propune pe Florin Cîţu în funcţia de prim-ministru.

"La acest moment noi avem o decizie a Biroului Executiv. Mâine dimineaţă la ora 10,00 deja am convocat o şedinţă a Biroului Permanent Naţional - este un organism din care fac parte toţi preşedinţii de organizaţii ai PNL - şi vom decide în consecinţă. La acest moment nu există o altă decizie a PNL", a declarat Vîlceanu, miercuri, la Digi 24, întrebat dacă PNL va merge la Cotroceni cu propunerea ca Florin Cîţu să fie premier sau va veni cu o altă nominalizare.

Întrebat dacă este posibil ca decizia pe care o va lua BPN cu privire la persoana nominalizată pentru funcţia de premier să fie diferită faţă de cea luată deja de Biroul Executiv, Dan Vîlceanu a răspuns că "e posibil orice".

"E posibil orice. (...) Noi avem o decizie la momentul ăsta, vom vedea ce se va întâmpla mâine, dar la momentul ăsta nu pot să vă dau alt răspuns, pentru că e deja o decizie.", a afirmat secretarul general al PNL.

El a precizat că PNL va avea "cu siguranţă" o propunere de premier la consultările de joi, de la Palatul Cotroceni.

PNL merge cu Florin Cîţu premier la consultări

„Decizia BEx al PNL, luată în unanimitate, e una clară: propunerea PNL pentru funcția de prim-ministru este președintele partidului, Florin Cîțu”, transmite prim-vicepreședintele formațiunii Iulian Dumitrescu, potrivit Mediafax.

„Decizia BEx al PNL, luată în unanimitate, e una clară: propunerea PNL pentru funcția de prim-ministru este președintele partidului, Florin Cîțu. Aceasta este propunerea cu care vom merge la consultări, la Cotroceni”, transmite Iulian Dumitrescu.

Președintele Klaus Iohannis convoacă partidele la consultări pentru desemnarea unui nou candidat pentru funcția de prim-ministru pentru ziua de joi, începând cu ora 11.00. Guvernul Cioloș nu a întrunit numărul necesar de voturi pentru a fi învestit. Pentru au votat doar 88 de parlamentari. Pentru învestire era nevoie de minimum 234 de voturi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel