Boloș, acuzat de un ministru din Guvern că nu-i mai răspunde din octombrie la telefon. I-a tăiat și finanțarea

Inquam Photos / George Călin
Inquam Photos / George Călin

Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, este acuzat că a tăiat finanțarea unor proiecte importante.

Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, este considerat de Natalia Intotero, ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de șanse (MFTES), cel responsabil de lipsa de finanțare pentru mai multe proiecte legate de MFTES.

Intoreto a afirmat, la Arad, unde s-a aflat la evenimentul ”Fără Bariere - TOT Adevărul Despre Droguri”, că deși a încercat să îl contacteze pe Boloș, pentru a debloca situația, acesta nu i-a răspuns la telefoane, încă din octombrie 2023, scrie Agerpres.

În cadrul evenimentului de la Arad, Natalia Intotero a fost întrebată de jurnaliști dacă la nivelul Guvernului există programe noi de creștere a natalității, în condițiile în care cele derulate în anii anteriori nu au avut rezultatele așteptate.

Ministrul a răspuns că pentru ca programele să aibă succes trebuie convins și ministrul Finanțelor, care ar fi tăiat mai multe finanțări.

”Avem foarte multe proiecte, foarte bune, dar aici cred că ar trebui să îl convingeți și pe domnul ministru Boloș, să fie puțin mai atent, pentru că ne-a tăiat toată finanțarea pe absolut tot ce înseamnă astfel de proiecte.

Chiar mâine, o delegație din partea mai multor ONG-uri cu activitate în domeniu, și nu numai, va merge la prim-ministru, pentru că au fost și la ministrul Finanțelor și efectiv au fost păcăliți”, a declarat Natalia Intotero.

”Pentru domnul Boloș nu este o prioritate”

”S-a promis că o să se regleze în cadru legal, am fost de acord cu toții cu o ordonanță, iar apoi a zis că trebuie să mergeți voi să căutați bani la alte ministere.

Am făcut solicitare, din păcate, toți colegii miniștri ne-au răspuns că nu au bani pentru a ne da din bugetele lor. Se puteau găsi soluții, dar cred că pentru domnul Boloș nu este o prioritate, nu înțelege, efectiv”, a mai spus ministrul Familiei.

Întrebată de ce nu discută mai mult în Guvern aceste probleme, ministrul Familiei a spus că Marcel Boloș nu i-a mai răspuns la telefoane din octombrie 2023.

Citește și: Marcel Boloș anunță deblocarea Programului de Fertilizare in vitro și prelungirea valabilității cardurilor de energie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel