Bogdan Chirieac face praf Guvernul Cîţu. "Asistăm la o mascaradă. Umor negru"

Analistul politic Bogdan Chirieac face praf Guvernul lui Florin Cîţu şi afirmă că procedura de audiere şi învestire este, de fapt, o mascaradă. 

"E o scenetă umoristică, dar cu un umor negru ce se întâmplă în Parlament. La Justiţie este un ministru despre care există suspiciuni solide că şi-a luat prin fraudă o garsonieră de la Radu Mazăre. Dl Ghinea, de la Fonduri Europene, este temut şi pomenit pentru că a reuşit să absoarbă ZERO fonduri europene. A produs şi nişte modificări grave în absorbţia fondurilor europene, care se răsfrâng asupra firmelor româneşti, în intenţia de a le atrage. Toată lumea în Europa se bate pe ele! 

 La dl Voiculescu am o bucurie imensă că a fost dat USR-ului şi Ministerul Sănătăţii, dar şi Casa de Asigurări. Un buget total de 8 miliarde de euro. Ce se va întâmpla cu el, o să vedem. Întrebarea mea este de ce nu i-a mai răspuns Nicuşor Dan la telefon o lună de zile. Pentru că omul era o mare capacitate, asta vreau să ştiu! 

Asistăm la o mascaradă la formarea Guvernului. E un program de guvernare fantasmagoric, fac ei 2500 de km de autostradă până în vară... Nu e cazul să vorbim!", a spus Bogdan Chirieac la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel