Blaga, ”șocat” de componența Guvernului, votează împotriva învestirii

blaga dece
blaga dece

Președintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, vineri, în plenul reunit al Camerei Deputaților și Senatului, că democrat-liberalii respectă votul românilor, dar nu vor susține ”o guvernare născută din manipulare, minciună și ipocrizie”.

”Ne şochează că astăzi acest prim-ministru vine cu mai mulţi oameni cu probleme de integritate şi ne cere din nou votul de încredere”, spune președintele PDL.

Președintele Senatului, Crin Antonescu, a fost prima persoană care a luat cuvântul după discursul în care premierul Victor Ponta a prezentat programul de guvernare și prioritățile. Liderul liberal a fost urmat în ordinea declarațiilor de Vasile Blaga. Senatorul PDL a arătat că formațiunea politică pe care o conduce și-a exprimat îndoiala în legătură cu componența și integritatea unor membri ai Guvernului, iar ”temerile PDL s-au adeverit cu vârf și îndesat”.

Totodată, Vasile Blaga a punctat că democrat-liberalii vor crea o opoziție constructivă, vor susține calea europeană, euroatlantică, aderarea în spațiul Schengen și vor apăra, așa cum au mai făcut-o, statul de drept.

„Când, în sfârşit Guvernul se va ocupa de guvernare, PDL va participa la discuţiile vizând revizuirea Constituţiei, reorganizarea administrativ-teritorială, stabilirea Codului electoral", a anunțat Vasile Blaga.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel