Dan Barna, despre susținerea lui Vlad Voiculescu: Președintele Iohannis ne-a cerut

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Dan Barna susține că președintele Klaus Iohannis le-a cerut să-l susțină pe ministrul Vlad Voiculescu.

Vezi și: Vlad Voiculescu, ironizat de Alexandru Rafila, după cererea făcută de Florin Cîțu: V-o spun serios

Președintele Klaus Iohannis a cerut USR PLUS să îl susțină pe Vlad Voiculescu, spune liderul Dan Barna, care respinge existența unor neînțelegeri între ministrul Sănătății și premierul Florin Cîțu.

„În discuția de ieri (mieruri - n.r.), de la Cotroceni, cu premierul Cîțu, cu liderii celorlalte partide din coaliție, președintele a fost foarte clar - e nevoie de o susținere pentru Ministerul Sănătății și ne-a cerut să-l susținem pe Vlad Voiculescu, tocmai pentru că prima linie a temei sociale în momentul acesta în România este această pandemie și lupta cu Covid. Ori, în acest context, este foarte clar că guvernul și coaliția suntem aliniați pe acest mesaj foarte clar - România are nevoie de sprijin și de înțelegea cetățenilor că vaccinul e soluția necesară, iar până atunci măsurile de distanțare, purtatul măștii, spălatul pe mâini rămân valabile și necedsare pentru a nu avea o perspectivă de măsuri mai dure”, spune la Digi24, Dan Barna. 

Liderul USR neagă existența unor neînțelegeri între premierul Florin Cîțu și ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu.

Întrebat care va fi poziția sa dacă Florin Cîțu va cere remanierea ministrului Sănătății, Barna a răspuns: „Această temă nu există decât în presă. Nu s-a verbalizat acest senariu în nicio discuție din coaliție sau guvern”.

Florin Cîțu i-a cerut lui Vlad Voiculescu să preia modulul lui Valeriu Gheorghiță

Florin Cîțu i-a cerut, miercuri, lui Vlad Voiculescu să preia modelul lui Valeriu Gheorghiță și să prezinte un raport al activității desfășurate din luna decembrie pentru pregătirea pentru valul 3 al pandemiei și planurile pentru perioada viitoare.

„Am cerut Ministerului Sănătății ca până săptămâna viitoare să prezinte un raport al activității desfășurate din luna decembrie în vederea pregătirii pentru valul 3 al pandemiei și planurile pentru perioada viitoare”, spunea premierul Florin Cîțu, potrivit Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel