Bărbat, condamnat la 5 ani de închisoare pentru răspândirea COVID-19

Bărbat, condamnat la 5 ani de închisoare pentru răspândirea COVID-19 / Foto: Pixabay
Bărbat, condamnat la 5 ani de închisoare pentru răspândirea COVID-19 / Foto: Pixabay

Un bărbat a fost condamnat la 5 ani de închisoare pentru răspândirea Covid-19.

Un bărbat a fost arestat pentru că a infectat 8 persoane cu virusul SARS-CoV-2. Bărbatul din Vietnam a fost condamnat la 5 ani de închisoare pentru „răspândirea bolilor infecţioase periculoase” după ce a încălcat regulile de carantină, transmite Mediafax.

Vietnamul a gestionat bine pandemia, prin testarea în masă a populaţiei, urmărirea contactelor, prin restricţii stricte la frontieră şi carantină. Dar, în ultima perioadă, infectările au dus la luarea unor măsuri stricte, potrivit The Guardian.

Cum a ajuns să infecteze alți 8 oameni



Un bărbat, Le Van Tri, în vârstă de 28 de ani, a fost condamnat pentru „răspândirea bolilor infecţioase periculoase” după procesul de luni, din provincia Ca Mau din Vietnam.

„Tung a călătorit înapoi la Ca Mau din oraşul Ho Chi Minh... şi a încălcat regula de carantină de 21 de zile", a arătat agenţia de ştiri din Vietnam: „Tung a infectat opt ​​persoane, dintre care una a murit din cauza virusului după o lună de tratament".

Le Van Tri a fost condamnat la 5 ani de închisoare pentru „răspândirea bolilor infecţioase periculoase” după procesul de luni, din provincia Ca Mau din Vietnam.

Focar de infecții în Vietnam



Ca Mau, cea mai sudică provincie din Vietnam, a raportat doar 191 de cazuri şi două decese de la începutul pandemiei, mult mai puţine decât cele aproape 260.000 de cazuri şi 10.685 de decese din oraşul Ho Chi Minh.

Vietnamul luptă împotriva unui focar COVID-19 care se înrăutăţeşte, care a îmbolnăvit peste 536.000 de oameni şi a ucis 13.385, marea majoritate în ultimele luni. Ţara a condamnat alte două persoane la închisoare de 18 luni şi doi ani, dar cu suspendare, pentru aceleaşi acuzaţii.

Bărbat, condamnat la închisoare după ce a tușit în fața unui polițist

Un tânăr din Marea Britanie, care a tușit în fața unui polițist, după ce a fost întrebat dacă are simptome specifice infecției cu Sars-Cov-2, a fost condamnat la începutul acestui an la 11 luni de închisoare.

Casey Saint, în vârstă de 24 de ani, a fost arestat după ce a devenit agresiv față de un polițist. Omul legii ar fi fost chemat la fața locului în urma unui conflict care avea loc între mai multe persoane. Autoritățile susțin că tânărul ar fi manifestat un comportament agresiv în prezența polițistului. El a fost arestat pentru că i-a înjurat pe polițiști și a manifestat un comportament agresiv. În timp ce era reținut, un polițist l-a întrebat dacă are simptome specifice infecției cu coronavirus, iar Saint deranjat de întrebare, a tușit apoi de două ori în fața polițistului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel