Autostrada Sibiu – Piteşti, ce a decis Guvernul în ședința de joi

Crişan Andreescu / 08 aug 2019 / 17:20 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Guvernul adoptă, în şedinţa de joi, hotărârea prin care va  aloca aproximativ cinci milioane de lei pentru despăgubirea celor are vor fi expropriaţi în vederea construirii primului tronson din autostrada Sibiu – Piteşti, între Sibiu şi Boiţa.

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat joi, la începutul şedinţei de Guvern, că a fost avizată şi joi este adoptată hotărârea de Guvern privind exproprierile pentru secţiunea I, care va face legătura între Sibiu şi Boiţa, din autostrada Sibiu-Piteşti, document care prevede alocarea a cinci milioane de lei pentru exproprieri

De asemenea, premierul a mai anunțat că  a fost semnat contractul pentru realizarea unui studiu de fezabilitate pentru pasajul Drajna.

Tot joi, Viorica  Dăncilă a anunţat şi că autorităţile române au deschis solicitările de participare pentru Autostrada Târgu Neamţn-Iaşi, iar patru investitori s-au arătat interesaţi de realizarea acestui proiect în parteneriat public-privat.

„În ceea ce priveşte autostrada Târgu Neamţ- Iaşi, au fost deschise la începutul acestei săptămâni solicitările de participare pentru atribuirea contractului. Patru investitori şi-au manifestat interesul pentru realizarea acestui proiect de infrastructură în parteneriat public – privat", a spus Viorica Dăncilă.

Vezi și: Premierul Viorica Dăncilă, solicitare urgentă către ministrul Justiţiei, Ana Birchall


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26