Autostradă blocată de urși inexistenți. Vâlcov dezvăluie un dialog halucinant: Nu e urs, dar uite broasca

Roxana Neagu / 17 iul 2018 / 00:14 Salveaza PDF Comentarii
Autostrada
Descriere foto: Autostrada

Strategul Guvernului a dezvăluit un dialog halucinant despre încercările de a bloca realizarea unei autostrăzi din România. 

”În 2001, o asociație, un ONG, WWF, a reușit să oprească construcția unei autostrăzi și să ne spună că ne trebuie două tuneluri pentru a ocoli urșii. Nu costă în plus decât 126 de milioane de euro, pentru 9 kilometri lungime, pentru că pe acolo, nu-i așa, sunt urși. Ceea ce am făcut noi a fost să chemăm specialiștii de la Ministerul Mediului, e bine să spunem și numele, actuala președintă al Agenției Naționale a Ariilor Protejate, Adi Croitoru. Împreună cu șefii de ocol din acea zonă s-au întâlnit și au constatat că de 40 de ani nu a existat niciun picior de urc acolo. Era o broască, și nu e o glumă, era o broască pe care un biolog a spus: păi da, dar nu mai sunt urșii, dar această broască are o pată galbenă pe burtă și este protejată. Doamna Croitoru, căreia ar trebui să-i mulțumim mulți români, a spus: terminați cu prostiile, cu broaștele și cu liliecii. Tot pe această autostradă a fost problema cu liliecii, tot doamna a rezolvat-o.” a spus Darius Vâlcov, stategul Guvernului.

Despre Ploiești-Cormarnic ”se spunea că nu se poate face autostrada, pentru că trece pe centura Bușteniului, unde trebuie să doboare 170 de case și vreo 4 hoteluri, sunt minciuni” a mai spus consilierul premierului. Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25