Australian Open. Halep- Bouchard. Adversara Simonei, reacție neașteptată

Simona Halep o va întâlni pe Eugenie Bouchard în turul 2 de la Australian Open.


 

Jucătoarea din Canada a prefațat partida împotriva liderului WTA și explică ce așteptări are de la acest joc.

"Mă bucur mult că voi juca împotriva numărului 1 mondial. Voi folosi acest meci ca pe o unitate de măsură. Voi încerca să-mi fac jocul și să o pun în dificultate", a zis Eugenie Bouchard.

Canadianca se află pe locul 112 WTA, însă cea mai bună clasare a fost locul 5. Cele două jucătoare se vor întâlni joi dimineață, ora de start urmând să fie anunțată.

Halep și Bouchard s-au întâlnit de 3 ori până acum, toate întâlnirile datând din 2014. Simona a câștigat la Indian Wells și Turneul Campioanelor, în timp ce Genie s-a impus în semifinala de la Wimbledon, potrivit GSP.

Simona Halep a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că a simţit o durere puternică pe teren la glezna stângă în timpul celui de-al doilea set al meciului cu Destanee Aiava din turul 1 al turneului Australian Open şi a precizat că de-a lungul anilor a mai avut accidentări în acelaşi loc.

'Am simţit o durere puternică pe teren. Aştept să văd mâine dimineaţă cum mă voi simţi. De-a lungul anilor am mai avut probleme la aceeaşi gleznă (n.r. - stânga). Gleznele mele nu sunt foarte solide, de aceea le bandajez mereu. Acum nu ştiu ce s-a întâmplat, pentru că aveam bandaj. Încă nu-mi dau seama, vreau să revăd momentul respectiv la televizor pentru că nici măcar nu îmi mai amintesc', a spus Halep.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel