Audieri Ion Ștefan, Violeta Alexandru. Ludovic Orban, nemulțumit: Nedrept și revoltător

Ludovic Orban s-a declarat nemulțumit ieri, după votul din comisiile parlamentare, de cum au fost audiați Ion Ștefan, ministrul propus la Ministerul Dezvoltării, precum și Violeta Alexandru, ministrul propus la Ministerul Muncii.
Ambii au primit aviz negativ, după ce marți și Florin Cîțu, ministrul propus la Finanțe a fost respins.

 

”A fost un vot politic, iar modul în care a decurs audierea a arătat ca a fost pregătită în detaliu și a avut scopul de a da determina acest vot negativ. Nu accept ca Olguța Vasilescu și Rădulescu “Mitralieră” să fie cei care să stabilească capacitatea unui candidat de ministru din echipa mea de a face reforme în ministerul pentru care îl propun. În Comisiile de Administrație ale celor două Camere există o majoritate PSD. Reprezentanții PSD sunt disperați pentru că există riscul ca la conducerea Ministerului Dezvoltării să existe un om corect, să existe un om care să nu mai înghită toate alocările de resurse subiective, să nu mai înghită facturile umflate.”, a declarat Orban, referindu-se la audierea lui Ion Ștefan.

”Vot politic, fără legătură”

”Este nedrept și revoltător. A fost un vot politic, fără niciun fel de legătură cu calitatea prestației și cu calitatea răspunsurilor furnizate de candidatul nostru la funcția de ministru al Muncii. Ca atare, mergem mai departe cu candidații noștri. PSD a căzut de la putere, Guvernul PSD a fost demis, este hulit de 80% din populația României. Românii s-au săturat de minciunile, de abuzurile și de tupeul și obrăznicia de care dau dovadă după atâția ani de guvernare în care nu au făcut nimic.”, a continuat acesta despre audierea Violetei Alexandru, propusă ministru la Ministerul Muncii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel