Audierea lui Florin Cîțu a început cu SCANDAL. Zamfir - Vîlceanu, CEARTĂ

Roxana Neagu / 29 oct 2019 / 11:10 Salveaza PDF Comentarii
Florin Cîțu, la audieri pentru funcția de ministru
Florin Cîțu, la audieri pentru funcția de ministru

Audierea lui Florin Cîțu pentru funcția de ministru al Finanțelor în Guvernul Orban a început cu un scandal de proporții. 

S-a supus la vot propunerea ca lui Florin Cîțu să-i fie adresate calupuri de întrebări urmate de răspunsuri, ceea ce a generat scandal. 19 au votat pentru, 19 împotrivă și decizia fost că trebuia jumătate plus unu ”pentru”, prin urmare s-a hotărât să fie întrebare și răspuns. Dan Vîlceanu a propus să fie supusă la vot și varianta întrebare-răspuns, pentru că ar avea tot 19 voturi pentru, 19 împotrivă.

”Am început prost și nu trebuia să începem așa. Ce discutăm până la urmă? De ce există această temere că dl ministru n-ar putea să răspundă la întrebări?” a intervenit senatorul Daniel Zamfir. 

Dan Vîlceanu se auzea din sală, iar Daniel Zamfir i-a spus: ”Nu țipați, nu vă agitați.”

”Când vă atâta ipocrizie...” s-a auzit Vîlceanu.

”Nu înțeleg de ce-i e frică cuiva că dl Cîțu ar putea să nu răspundă. Eu sunt convins că va răspunde la fiecare întrebare care-i adresată. E pregătit, lucrează de atâția ani la programul de guvernare. Nu văd un motiv de temere, eu sunt convins că va răspunde la toate întrebările” a continuat Daniel Zamfir. 

”Am avut o propunere, nu e niciun motiv de temere, am avut o propunere să supuneți la vot varianta întrebare-răspuns” a spus Vîlceanu. 

În cele din urmă a fost întrebat Florin Cîțu cum dorește, care a răspuns ”mergem pe cutumă”. 

Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24