Urmărește emisiunea live


ATENȚIE: Guvernul a modificat regulile din STAREA de ALERTĂ. Noi măsuri

Guvernul Orban a modificat hotărârea privind starea de alertă.

Guvernul a modificat hotărârea privind starea de alertă și a introdus noi măsuri în ceea ce privește regulile de distanțare fizică și protecție sanitară. Astfel, printre altele, a fost mărit numărul de persoane care pot practica sportul în aer liber în grupuri de la șase la zece persoane.

„A fost propusă și adoptată o hotărâre de guvern pentru modificarea HG privind starea de alertă. Astfel, au fost introduse noi măsuri în ceea ce privește regulilor de distanțare fizică și protecție sanitară. Astfel a fost mărit numărul de persoane care pot practica sportul în aer liber în grupuri de la șase la zece persoane. Este permisă organizarea și desfășurarea de traininguri și work-shopuri cu un număr de participanți de maxim 20 de persoane”, a declarat Ionel Dancă, șeful Cancelariei premierului Ludovic Orban.

El a mai precizat că au fost reglementate activitățile pentru personalul din cadrul domeniilor de ordine publică și apărare, cu participarea a maximum 200 de persoane și pentru desfășurarea evenimentelor organizate de corpul diplomatic se impune păstrarea regulilor de distanțare fizică cu asigurarea unui spațiu de patru metri pentru fiecare participant.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel