Coronavirus - COVID 19
România în stare de urgență
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642
sau la adresa de e-mail [email protected]

EXCLUSIV  Astrologul Daniela Simulescu: ”Pare dur ce vă scriu aici. Poate fi și ca un ultimatum.” MARE ATENȚIE!

Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews

Pe 22 martie, Saturn va intra în semnul Vărsătorului. Însă până atunci, se află în gradul 29 al Capricornului. Astrologul DCNews explică ce înseamnă acest lucru.

„Pe 22 martie, Saturn va intra în semnul Vărsătorului. Însă până atunci, se află în gradul 29 al Capricornului. Un semn zodiacal are treizeci de grade. Ultimul grad (între 29°00'00″ si 29°59'59″) este denumit anaretic și este considerat unul de criză (termenul anaretic vine de la cuvantul grecesc anarietes (gr.)=distrugător). Ultimul grad este cel în care s-a acumulat toată energia semnului, iar planeta aflată acolo nu mai poate fi controlată. Își exercită influența total imprevizibil.

Acum nu este cazul să ne gândim că asistăm la o distrugere, dar este necesar să reținem că Saturn este planeta testelor, iar Capricornul este semnul disciplinei și răcelii. Și cum legea corespondenței spune așa: ceea ce este sus este și ceea ce este jos, ne putem da seama de analogia între aflarea lui Saturn la grad anaretic și restricțiile pe care le trăim cu toții”, a explicat Daniela Simulescu, astrolog DCNews.

„Saturn este părintele timpului, este profesorul cel dur, este cel care dorește ca lucrurile să fie făcute cât mai autentic, este cel care cere multă maturitate și asumare. Capricornului îi plac disciplina, ordinea, respectarea regulilor, înstrăinarea, izolarea, efortul susținut, limitările și lipsa implicării emoțiilor.

Saturn este în domiciliu în Capricorn, deci își manifestă puterea în toată deplinătatea sa. Iar când avem de-a face cu ultimul grad, ne putem gândi la un profesor în vârstă, de neînduplecat care este în stare să te pice la bacalaureat dintr-o nimica toată, deși tu ai învățat și te-ai pregătit. Pare dur ce vă scriu eu aici, însă Saturn la grad anaretic în semnul Capricornului poate fi și ca un ultimatum. În perioada aceasta de criză, dacă vrem să supraviețuim și să nu avem pierderi mari, avem nevoie de disciplină personală, de limitare, de a ne supune unui regulament sau unei autorități, de a învâța să trăim cu strictul necesar, să ne descoperim reziliența, răbdarea și de ce nu, excelența într-un domeniu. Și să ne dăm seama că suntem doar oameni și că nu putem controla nimic cu adevărat.

Am fi putut face acest lucru de când Saturn a intrat în Capricorn (decembrie 2017), dar dacă am tot întârziat, vă recomand ca până pe 22 martie să vă dați un test și să fiți sinceri cu voi înșivă”, a conchis Daniela Simulescu.

STIRE RECOMANDATA

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


dcn.n-nxt.22