EXCLUSIV  Astrograma lui Donald Trump spune TOTUL despre el. "S-a născut pentru ASTA". Neașteptat! Ce urmează

Donald Trump își sărbătorește ziua de naștere pe 14 iunie. Cu această ocazie, Daniela Simulescu i-a realizat portretul astrologic.  

"Donald John Trump s-a născut pe 17 iunie 1946, în Queens. Om de afaceri (miliardar), vedetă de televiziune, politician, cel de-al 45-lea președinte al Statelor Unite ale Americii, acesta și-a respectat întru totul astrograma natală. Lumea întreagă a aflat de la el însuși ora de naștere, după ce făcut public certificatul. Donald Trump este un nativ cu Soarele în Gemeni. De aici și dorința lui de a experimenta mai multe domenii, de a comunica, dar și apetența pentru lumea mediatică. Soarele făcea o conjuncție cu Uranus, aspect ce oferă îndrăzneală, nonconformism, imprevizibilitate, dar și o viziune proprie. Are Luna în Săgetător, ceea ce îl face extravagant, independent, dar și sigur că are dreptate. Careul dintre Mercur în Rac și Neptun în Balanță îl agită foarte mult, provocându-l să facă declarații grăbite, negândite, controversate și bineînțeles investiții riscante. Donald Trump s-a născut într-un moment de Lună Plină și cu o conjuncție între Venus și Saturn, aceste detalii făcând ca relațiile cu femeile din viața lui să umple paginile ziarelor de scandal" a declarat Daniela Simulescu, astrolog DCNews. 

"S-a născut să aibă un destin spectaculos"

 

"Având ora de naștere exactă, putem observa că la gradul ascendentului se afla steaua fixă Regulus alături de Marte în Leu. Regulus este considerată cea mai norocoasă stea. Aceasta conferă poziție înaltă, privilegii și faimă, capacitatea de a conduce armate. Nu degeaba a ajuns comandantul suprem al Statelor Unite ale Americii. În plus, cei care au această stea proeminentă în harta natală, au capacitatea de a pica întotdeauna în picioare, de a câștiga indiferent de greutăți sau vremuri. Cu alte cuvinte, Donald Trump s-a născut să aibă un destin spectaculos, de netrecut cu vederea", a mai spus astrologul.

Ce urmează pentru Donald Trump

 

În ceea ce privește o parte din aspectele viitoare ale lui Donald Trump, Daniela Simulescu a completat că:

"Momentan, Luna sa progresată se află în Fecioară. Jupiter îi face o opoziție cu Venus natal, urmând ca Saturn să repete acelasi aspect. Toate acestea îl fac super pretențios și dispus să rupă orice parteneriat diplomatic, fără să se gândească deloc la consecințe. Anii 2020-2023 vor fi foarte intenși și obositori pentru președintele Donald Trump. Va fi nevoit să gestioneze o mulțime de crize, total neașteptate. Iar în 2021, Statele Unite ale Americii vor avea Saturn în conjuncție cu Nodul Sud, ceea ce va determina probleme în sistemul lor social". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel