Arturo Vidal a recunoscut că e certat cu Claudio Bravo. Jucătorul Barcelonei nu este fericit

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Chilianul a dat cărțile pe față despre relația cu conaționalul său.

Mijlocașul Barcelonei, Arturo Vidal, a dezvăluit faptul că se află în conflict cu conaționalul său, Claudio Bravo, conform Daily Mail.

Chilienii s-au întâlnit la echipa națională pentru prima dată după doi ani, dar nu și-au vorbit unul altuia, în ciuda tangențelor din vestiar.

Vidal a recunoscut motivele pentru care are relațiile înghețate cu Bravo și a spus că nu își imaginează că vor fi vreodată apropiați.

„Nu am mai vorbit de doi ani”

„Soția lui Bravo ne-a acuzat că am petrecut în timpul Cupei Mondiale din Rusia și că nu ne-am antrenant din cauză că am fost beți", a spus chilianul.

„Unul dintre noi a trebuit să iasă în față și nu am fost eu acela, iar pentru acest motiv ne-am antrenant individual", a continuat Vidal.

„El a dat totul, eu am dat totul, echipa a văzut asta. Nu suntem prieteni, nici nu vom fi, dar echipa națională este cel mai important lucru", a adăugat jucătorul Barcelonei.

„I-am spus lucruri, dar nu am motive să le dezvălui presei. Sunt destul de bărbat să spun lucruri față în față. Nu știu dacă a înțeles ce am zis, dar n-am mai vorbit de atunci".

Vidal vrea să joace titular

Chilianul a recunoscut că „nu este fericit" la Barcelona, după ce a început prea puține meciuri titular.

„Nu sunt fericit", a repetat Vidal. „Toată cariera mea am fost titular, iar acum nu se întâmplă asta. Sunt calm, muncesc pentru a obține acel post. Știu că va veni momentul".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel