Aproape 1.000 de pacienți din Belgia, transferați de la spitale care și-au atins limita

COVID-19 a lovit în plin Belgia. Medicii sunt nevoiți să transfere pacienții de la un spital la altul pentru că multe spitale și-au atins limita.

Aproape 1.000 de pacienţi cu COVID-19 au fost transferaţi de la un spital la altul pe teritoriul Belgiei de la începutul lunii octombrie, într-un efort de împărţire a poverii, a relatat sâmbătă agenţia Belga, preluată de Agerpres. Marea majoritate a acestor bolnavi au fost transferaţi în interiorul ţării, dar 24 de pacienţi au fost trimişi în ţara vecină Germania

Belgia are dificultăţi tot mai mari în a ţine sub control rata de infectare cu coronavirus. Cu o medie de aproape 12.000 de cazuri noi de infectare între miercuri, 28 octombrie, şi marţi, 3 noiembrie, la o populaţie de circa 11,5 milioane de locuitori, Belgia are una din cele mai ridicate rate de contagiune din Europa. Guvernul a impus o carantină parţială la începutul acestei luni, ordonând închiderea magazinelor cu produse neesenţiale şi limitarea contactelor apropiate la o persoană dintr-o gospodărie.




Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel