Urmărește emisiunea live


Apel către Klaus Iohannis, după demisia lui Victor Ponta, pentru NOUL PREMIER

Premierul Victor Ponta a demisionat. Preşedintele Grupului de Iniţiativă al Uniunii Salvaţi Bucureştiul (USB), Nicuşor Dan, a declarat că aşteaptă din partea preşedintelui Klaus Iohannis nominalizarea unui prim-ministru apreciat de partenerii României, cu un profil moral şi profesional ireproşabile. 

"Victor Ponta a demisionat la cererea străzii şi a presiunilor din interiorul propriului partid care încearcă cu disperare să mascheze, astfel, criza profundă provocată de o guvernare dezastruoasă. Aşteptăm în continuare din partea preşedintelui Iohannis o decizie corectă de nominalizare în fruntea guvernului a unui premier care să se bucure de apreciere în rândul partenerilor României şi mai ales să aibă un profil moral şi profesional ireproşabile", a precizat Nicuşor Dan, conform unui comunicat transmis, marţi, de către USB.

"Victor Ponta ar fi trebuit să demisioneze de mult. Gestul său trebuie să atragă mai departe responsabilitatea tuturor partidelor care au girat în toţi aceşti ani, prin încrederea acordată Guvernului, un întreg sistem de corupţie. Trăim un moment, printre puţinele după Revoluţia din 1989, când presiunea societăţii reuşeşte să impună decizia politică", a afirmat Nicuşor Dan.

În opinia USB, este "regretabil" faptul că pentru a "trezi" conştiinţa puterii a fost nevoie încă odată de o catastrofă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel