Anunț de divorț, cu lacrimi în ochi, în direct la Tv

Anunț oficial în direct la TV al unui divorț care a pus capăt căsniciei care a debutat în vara anului 2011.

Înainte de a pleca spre Brazilia, spre Campionatul Mondial de Fotbal, Gianluigi Buffon, portarul lui Juventus, a făcut un anunț oficial dureros. 

El și soția sa, Alena Seredova, cunoscut top-model din Cehia, au divorțat. Relația dintre cei doi s-a înfiripat cu mulți ani înainte de căsătoria oficială care a avut loc în iunie 2011. Ei au împreună doi copii, Louis Thomas, născut în 2007, și David Lee, născut în 2011, scrie sport.ro.

Citește și Campionatul Mondial 2014: Ce jucători vor face parte din lotul Italiei

Buffon și Alena s-au separat toamna trecută și după ce au avut mai multe încercări de împăcare de dragul copiilor, acum Buffon a anunțat public divorțul în direct la TV.

"E un moment delicat pentru amândoi, care sper să treacă repede. Ea e o femeie cu demnitate incredibilă, a pus iubirea față de familie și copii înaintea oricărui lucru. Îi voi fi mereu recunoascător, chiar dacă ne-am separat de ceva vreme", a anunțat Buffon.

Buffon, despre soția sa: E o mamă extraordinară

Cu toate acestea, Alena Seredova a mers duminică împreună cu copii la  stadion ca să sărbătorească alături de Buffon câștigarea unui nou titlu de campion al Italiei.

"Vreau să vină cu ei și în Brazilia la Cupa Mondială. Ea știe cum să îi crească pe copii, e o mamă extraordinară", a mai spus Buffon.

Motivul divorțului: infidelitatea

Gianluigi şi Alena au fost, de-a lungul timpului, unul dintre cele mai discrete şi admirate cupluri din Italia, însă în urmă cu aproximativ două luni, între cei doi s-a produs ruptura, motivul fiind infidelitatea portarului bianconerilor. Gianluigi s-a implicat într-o relaţie cu jurnalista Ilaria D'Amico, de la Sky Sport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel