Divorț șoc în lumea sportului

Unul dintre cei mai mediatizați oameni din fotbalul românesc a decis să divorțeze, după o relație de circa 20 de ani.  

Managerul Stelei, Mihai Stoica, a divorțat în mare secret de soția lui, Corina, scrie wowbiz.ro.  Totul s-ar fi petrecut în urmă cu un an, iar până acum, nimeni nu a aflat că cei doi nu mai formează un cuplu, mai ales că, în continuare, ei se comportă de parcă ar mai avea o relație amoroasă.

Potrivit sursei citate, MM Stoica s-ar fi despărțit într-o secretomanie totală, fără a spune nimănui! “Din câte știm noi, el a divorțat acum un an, la notar, și s-a înțeles cu soția lui cum să împartă bunurile materiale. Nu a fost nicio problemă pe această temă, așa că, după separare, ei au rămas buni prieteni și chiar ies împreună la masă sau pentru a rezolva situațiile legate de copilul lor", a povestit un apropiat al managerului stelist.

 Mihai Stoica a fost căsătorit cu Corina mai bine de 20 de ani și păreau unul dintre cele mai solide cupluri din lumea fotbalului.

Decizia managerului de la Steaua poate fi doar o mișcare pentru a pune la adăpost averea familiei în cazul unei hotărârii definitive în cazul dosarului Transferurilor, în urma căruia Mihai Stoica a fost condamnat la patru ani de închisoare cu executare.

DNA susține că faptele celor opt inculpați în dosarul Transferurilor, printre care se află și Mihai Stoica, au provocat un prejudiciu total de aproape 1,5 milioane de dolari în dauna statului și de peste 10 milioane de dolari în dauna a patru cluburi de fotbal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel