Buffon, despre retragere

Celebrul portar italian Gianluigi Buffon, care va împlini duminică 40 de ani, a lăsat să se înţeleagă, într-un interviu acordat cotidianului italian Le Repubblica, că şi-ar putea prelungi la finalul sezonului contractul cu Juventus Torino, informează AFP.

„Mă voi întâlni în curând cu preşedintele Andrea Agnelli şi vom discuta. Vreau binele acestei echipe, dar vreau să ştiu ce rol pot eu să joc şi dacă Juventus consideră că pot fi în continuare important", a spus Buffon.

„Mi-ar plăcea să joc un sezon în plus, dar numai împreună cu clubul vom găsi soluţia cea mai bună. Ceea ce este sigur, este că nu vreau să devin o problemă, nici pentru Juve, nici pentru coechipierii mei", a adăugat el.

„Juve sau nimic"



Întrebat despre posibilitatea de a juca pentru o altă echipă, Buffon a fost tranşant: „Juve sau nimic".

Căpitanul lui Juventus şi-a anunţat retragerea din naţională pe 13 noiembrie, după ratarea calificării la Cupa Mondială 2018, în urma barajului cu Suedia. Desemnat cel mai bun jucător din Serie A în sezonul trecut, Buffon a spus că ar putea juca din nou pentru Squadra Azzurra.

Buffon a fost prezent la cinci Cupe Mondiale, între 1998 şi 2014, şi are 175 de meciuri pentru Squadra Azzurra. În august, el a fost ales cel mai bun portar al sezonului 2016-2017 în Europa.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel