Antonescu:să punem capăt delirului şi putrefacţiei portocalii

Președintele PNL, Crin Antonescu este de părere că  Româniea are nevoie să scape acum de Traian Băsescu și PDL.

Antonescu a comparat, marți, la dezbaterea moțiunii de cenzură, Romania cu o rană care trebuie vindecată. Acesta a spus că nu trebuie așteptat finalul mandatului PDL și a președintelui, ci trebuie pus capăt astăzi guvernării portocalii. Acesta a spus că Romania nu are guvern cu adevărat, sforile fiind trase doar de Traian Băsescu și a întrebat retoric unde a dispărut Emil Boc, după data de 6 mai când Băsescu a anunțat reducerea cheltuielilor bugetare.

Liberarul a explicat  faptul că prima minciună este afirmația ”nu există altă soluție”. Acesta a precizat că are o alternativă bine pusă la punct și i-a acuzat pe democrat-liberali că au ales să taie pensiile și salariile pentru a nu tăia veniturile clientelei politice.

Crin Antonescu nu a scăpat-o din vedere nici pe prietena Elenei Băsescu, Ioana Diaconescu. În discursul său el a apreciat că nu profesorii și medicii sunt plătiți prea mult, ci prietenele și prietenii membrilor PDL. El a cerut parlamentarilor să pună capăt delirului și putrefacției portocalii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel