Anton Hadăr, replici acide către Florin Cîțu. Ce măsuri economice drastice urmează

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Liderul Federației Sindicale Alma Mater, Anton Hadăr, a vorbit despre viitoarele măsuri ale premierului Florin Cîțu și i-a evaluat activitatea din timpul mandatului de la Ministerul Finanțelor Publice.

„Se pare că intrăm direct în austeritate. Nu o luăm așa, ușurel, ci dintr-o dată, brusc. Vorba unui prieten liberal, nu-i dau numele: «Dacă acum nu, atunci când să luăm aceste măsuri?». Adică este început de mandat, acum îți permit. În zona preelectorală nimeni nu a spus că stăm atât de rău. Poate că stăm rău, dar la Finanțe a fost domnul Cîțu, dânsul a gospodărit banii românilor. Dintr-o dată parcă nu mai sunt bani, parcă nu mai vine nimic la buget”, a spus Hadăr, la Antena 3.

Profesorii, descumpăniți

„Noi, profesorii, știți bine că eram anunțați că ni s-a translatat creșterea salarială din 1 septembrie anul acesta în 1 septembrie anul viitor. Acum cică trebuie să mai așteptăm încă un an, doi sau cine știe dacă vom mai primi vreodată acele tranșe pentru că se vorbește și despre schimbarea legii salarizării, am auzit și această știre. Doamne ferește, când această lege era pe ultima sută de metri să fie finalizată!”, a adăugat Anton Hadăr. „Au fost momente foarte grele pe care le-am suportat cu greu în aceste două zile, nevenindu-mi să cred că poate să fie așa”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel