Andrei Caramitru, pentru PNL: Vine urgia, vin sindicatele cu bâte în Piața Victoriei - nu vă iartă nimeni, nu aveți încotro

Andrei Caramitru
Andrei Caramitru

Andrei Caramitru a lansat un avertisment pentru Guvernul Orban, după ce a observat că în programul de guvernare nu apare nicio menţiune despre pensiile speciale. 

"Atenție mare la pensiile speciale dragilor din PNL!!!!

Nu au scris nimic despre asta. Dar ei spun că trebuie să atingem 3% deficit (normal - face parte din tratatele noastre cu UE). Spun de restructurări (fără cifre) dar nu de pensiile speciale. Nimic.

Problema e așa. Dacă NU tăiaţi costul cu pensiile speciale măcar la jumătate, trebuie să compensaţi dând afară 150.000 de bugetari în plus. Pe lângă ceilalți 150.000 care oricum trebuie dați afară că altfel dăm faliment, da?

Și - dacă cumva nu vă atingeţi radical de pensiile speciale - dar totuși dați oameni afară (profesori, medici, polițiști) - vine urgia. Pentru că lumea se va revolta. Bugetarii în primul rând se vor revolta și o să vină sindicatele în Piața Victoriei cu bâtele. Și cum le explicați că pe ei îi dați afara ca să protejaţi pensiile nesimțite ale câtorva ticăloși? Ce le spuneţi exact?

Știu că sunt toți generalii de prin MAI și Securitate cu pensii speciale. Şi procurori și de-astea. Și că vă e frica de ei. Dar dacă nu le tăiați pensiile - iese urgie. Și nu vă iartă nimeni. Fiți atenți ce faceți.

Florin Cîţu - știu că înțelegi asta. Nu aveți încotro. Asta e", a scris Caramitru pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel