Andreea Marin: Am ajuns să fac lucruri pe care nu mi le-am propus

Rodica Mitu / 06 mai 2019 / 14:40 Salveaza PDF Comentarii
Andreea Marin
Descriere foto: Andreea Marin

Andreea Marin vorbește despre rolul de mamă, lucrurile care o definesc cel mai bine, dar și despre meseriile pe care și-ar fi dorit să le aleagă atunci când era la început de drum.

Andreea Marin răspunde celor 61 de întrebări ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și difuzată de postul Happy Channel de luni până vineri. Fără să se sfiască în fața mărturisirilor emoționante, cunoscuta prezentatoare va vorbi despre rolul de mamă, despre lucrurile care o definesc cel mai bine, dar și despre meseriile pe care și-ar fi dorit să le aleagă atunci când era la început de drum: "Mi-ar fi plăcut să mă fac doctor, sau profesoară. În general vorbind, cred că gândurile mele au mers spre îndeletnicirile care să mă apropie de copii, pentru cã am o afinitate față de ei. Dar viața este așa cum e și am ajuns să fac lucruri pe care nu mi le-am propus".

Făcând un bilanț al lucrurilor pe care le-a învățat până acum, de-a lungul vieții, Andreea Marin va vorbi și despre cea mai grea decizie pe care a luat-o: "Renunțarea la oameni la care eu țineam, dar care nu trebuiau să rămână alături de mine. Uneori, trebuie să ne vedem de drumul nostru și să nu ne înfrânăm unii de alții. Fiecare are calea sa și trebuie să înțelegem că putem fi alături de anumiți oameni doar atât cât avem o misiune comună, și nu mai departe”.


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.82